Din jurul internetului: 20 de infografii fabuloase despre sex

BDSM: sugestii pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou in camera de pat? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt fascinat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea insotitori, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a gasi indicatori si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte de a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi constient de. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM idei: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, atunci puteti absolut experimentati cu cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa via casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile Pagina principala sunt numai pentru perechi, care recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai crucial BDSM sugestii este ca ar trebui parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in special in piele si, de asemenea, latex. In mod firesc, este total cat tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. Mai degraba decat normal lenjerie, BDSM ofera posibilitatea de a lua pe un nou rol si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de coliere sau de latex chibrit, net precum si specialitate magazine dati o uriasa optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da dat tema pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte petrecere invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea folosi un guler precum si alege o rochie care da la fel de mult accesibilitate la busturi precum si redus jumatate fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte rol joaca acele utilizare proeminenta si trimitere, un cuvant sigur este foarte crucial. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de genuine disconfort, este intr-adevar vital sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant recunoaste ca o indicatie pentru a renunta orice in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece subs poate fi adesea legat.

Fara jena

BDSM este o distincta practica care necesita o semnificativa suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca trebuie sa fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe suspiciune si, de asemenea, alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, metoda a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti companion orgasm yourself - indiferent de daca este in camera, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

image

Aduceti placere orice loc cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta liniste rezonante, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.