Cum să explici sexul mamei tale

BDSM: trucuri pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera de pat? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor asistenta veti face o inceput.

Invatare inainte de experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu descoperirea insotitori, puteti la fel utilizati sistemul pentru a gasi sugestii si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie evita intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscut. Nu fret daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

image

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, dupa aceea puteti absolut experimentati cu cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via casa. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt numai pentru perechi, ca stiu exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai crucial BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant - in mod special in piele naturala precum si. Desigur, este total cat tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. In loc de obisnuitul lenjerie, BDSM ofera sansa de a lua pe un nou rol si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, net precum si specialitate magazine oferiti o uriasa alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei Găsiți mai multe informații cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati putea purta un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi precum si redus jumatate posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

Asemanator cu in toate celelalte rol joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, trimitere, o siguranta este foarte important. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de real durere, este de fapt esential sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a opri tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu de obicei folositi cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant optim totusi, deoarece belows poate fi uneori inchis.

Fara mila

BDSM este o speciala practica care are nevoie o substantiala suma de conteaza pe companion. Acesta este metoda ca trebuie fie si are sens. Ar trebui ar trebui constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si bucurati-va de sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, ideal minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, practica a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM sugestii: Util asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - indiferent de daca ramane in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm oriunde cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu murmur liniste rezonante, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discretie.