Cum să explicăm sexul unui copil de cinci ani

BDSM: sugestii pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor asistenta veti face o inceput.

Invatare inainte de experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu gasirea partenerilor interesati, puteti si utilizati sistemul pentru a gasi recomandari si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni familiarizat cu. Nu fret daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai bine, atunci puteti absolut experimentati cu cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via apartament sau condo. Dispozitive precum bici si lanturile sunt doar pentru perechi, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai esential BDSM sugestii este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil - in mod special in piele precum si. In mod firesc, este in intregime cat tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Spre deosebire de tipic lenjerie intima, BDSM utilizeaza posibilitatea de a manipulati un nou rol si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, web si, de asemenea, specializate magazine furnizati o substantiala selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da oferit stil pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte sarbatoare invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati putea pune un guler precum si alege o tinuta care ofera la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, mai jos cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate celelalte datorie joaca acele utilizare proeminenta precum si intrare, fara risc este foarte crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de actual disconfort, este cu adevarat vital sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a renunta orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant optim totusi, deoarece subs poate fi ocazional legat.

Fara rusine

BDSM este unica practica care necesita o masiva suma de mizeaza pe partenerul tau. Acesta Descopera mai mult este metoda ca ar trebui fie precum si are un bun sens. Ar trebui trebuie sa constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si bucurati-va sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe al saselea sens si, de asemenea, alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, metoda a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii participanti.

BDSM sugestii: Benefic asistenti

image

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - indiferent de daca este in camera, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm oriunde cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta tacuta rezonante, subtire stil si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discernamant.