17 semne pe care le lucrezi cu sexul

BDSM: idei pentru perechi

image

Intentionati sa incercati ceva nou in camera de pat? Respecta Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor asistenta veti face o inceput.

Cunoastere inainte de incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de descoperirea insotitori, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a descoperi sfaturi precum si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice tip de mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti obisnuit cu. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta incercati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via apartament sau condo. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru perechi, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Unul dintre cel mai esential BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant elegant - in mod special in piele naturala si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este in intregime pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraca. Spre deosebire de comun lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a lua pe un nou datorie si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, net si specializate magazine furnizati o semnificativa selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. regionala, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da oferit motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati putea folosi un guler precum si selecteaza o tinuta care ofera la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, mai jos jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel ca in toate diferite alte rol joaca acele joc proeminenta precum si trimitere, o siguranta este extrem de esential. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista https://aedelyaxrj.doodlekit.com/blog/entry/14153618/ultimul-ghid-pentru-relaii-cupluri riscul de actual disconfort, este cu adevarat important sa decide un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un semn pentru a renunta tot deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general folositi cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant optim totusi, deoarece belows poate fi uneori legat.

Fara rusine

BDSM este o unica practica care are nevoie o mare suma de mizeaza pe companion. Acesta este modul ca trebuie fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, astfel incat tu precum si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si bucurati-va sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si, de asemenea, ideal minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe suspiciune si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti companion climax on your own - indiferent de daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta tacuta rezonante, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discernamant.