11 moduri creative de a scrie despre relațiile cupluri

Cele mai tari filme erotice din lume

Toate aceste filme constau din puncte de referinta minute in cinema - minute utilizat pentru a provoca, activati, si pentru a impinge limitele.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat versus o blasfemie instanta interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare suprem definitie a porno: "inteleg cand il vad." Erotica traieste si mai mult puternic la acel grad de subiectivitate, si pe pelicula, evalueaza externe limite ale obscuritate - mult sa se asigure ca am poate nu de asemenea intelegem cand il vedem. Atate povesti despre legate de sex treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste intre 2 caractere niciodata niciodata insemnat a fi impreuna; o tiv sau un articol scurt de haine cateva perechi mai mare, sau mult mai scurt, decat identificat in un vizualizator viata; si de asemenea chiar un accentuat cuvant sau expresie sugerand inimaginabil, de asemenea neintentionat definitie. La fel de natural, deseori este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau vedeta dezvaluie toate, fete o scena partener sau imita intimitate sub pitoresc, luxos iluminare.

Fiecare dintre ceea ce inseamna sustine ca selectarea cel mai eficient senzual filme se simte cu adevarat un pic ca decodare un test Rorschach al unui scriitor propriu pofte si interese. Datorita faptului ca filme nu doar document legat de sex precum si fermecator vise, le descopera. Cate spectatori apreciat, spune, un adolescent comedie unde sunt initial preferat vedeta a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau a aparut la un patinoar asemanator cu personificare a atractiei? Sau s-au trezit fantezand referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje doar periat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, foarte subiectiva. Ca o consecinta, aceasta listare aduna cateva dintre reperul momente captate pe film , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea vedeta sau actrita in o functie care indeplinit sau schimbat piata tinta asteptari, sau doar capturat minute de eleganta, entuziasm sau sexualitate in provocator, suscitat sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, remuscari, bolnav, sau irepresionabil umanitate. Cu toate acestea toate sunt mai mari decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Link-ul Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta lista de verificare doar in virtutea principal motiv - si anume, ca individ nevoie continua sa fie suprimat, neglijat sau eclipsat de politic responsabilitate, daca nu la fel emotional si, fizic represiune. Dar 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai aclamati vedete in lume a arata un contrar situatie - un barbat atat de asaltat de catastrofa ca poate numai scapa in sexual rautate. conflict cu privire la scena „untului” si, de asemenea vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a sustinut „M-am simtit putin violata”), va, si, de asemenea poate ar trebui, definitiv culoare cum se vede eficiente precum si film in intregime.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin precum si, incarcaturi de nume copicats si copiati pisici (pierdere litere in numele ei, cum ar fi postari din haine) produs o in jurul lumii traditie din erotica anilor 1970 unde bogati fete calatorit globul, dormit cu minunat, anonim parteneri precum si au pacalit tabuurile din asa-numitul "respectabil" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul roman pe care se bazeaza acest front runner franchise nu scris de real Emmanuelle Arsan totusi ei barbat, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) furnizat titlul personaj agentie precum si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte diverse alte instalatii, inclusiv initial film.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atragatoare vampir cuplu din eternitate (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, precum si durabilitate, intr-o perioada de cercetare stiintifica, si bogatie. Scott creste stilul la unsprezece pe masura ce portretizeaza Miriam (Deneuve) cautand ​​comoditate in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un remediu pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta totusi majoritatea ele unic precum si gandite in foarte propriu mod. (Lui ajustare Lolita, de exemplu, este, in punct de vedere, o exceptionala ajustare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat aproape pietonal de contemporan criterii, inca gender roleplay jocuri video, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in principal noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne descris aceste acte cu Kim Basinger si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus precum si ghidat acest extraordinar pelicula despre un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Hunter) comercializata chiar in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de robie pentru aceasta femeie vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, initial pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru afectiune fizica care se transforma in mult mai profunda si extra extins dragoste.

image

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem a creat aceasta poveste referitoare la anterior precum si, existent, sex si dragoste, claritate, si, de asemenea complicatie intre Lucia (Paz Vega), tip Lorenzo (Tristan Ulloa), precum si, ocazii - multe sexual sau legat de sex - acela definiti lor parteneriat. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea totusi exista reciprocitate reala, deoarece acestea dau reciproc placere, descoperind reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei masa musculara fara joc de cuvinte planificat si crearea momente critic pentru viata lor psihologica.